Doorgaan naar artikel
GTST Spoilers – Week 22 2015
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Een nieuwe week van Goede Tijden Slechte Tijden staat voor de deur en daarom is er natuurlijk ook de GTST Spoilers – Week 22 2015. Daarin lees je wat je deze week allemaal in de enige echte Nederlandse soap kunt verwachten.

maandag

Maandag 25 mei:
Aysen zit achter de tralies en daar is ze niet blij mee. Voor haar is het zelfs een ramp want ze kan haar onderzoek naar de dood van haar broer niet voortzetten. Rikki wil vanavond iedereen vertellen over haar nieuwe liefde, maar Thijs trapt snel op de remt om dit te voorkomen. Nina krijgt Bing vanavond weer zover om haar te helpen en Sjors zit er doorheen.

dinsdag

Dinsdag 26 mei:
Lucas krijgt van Nina te horen dat hij zich niet zomaar weg moet laten jagen. Thijs probeert Rikki over te halen om in een sexy magazine te willen staan. Er moet wraak komen op Ludo, maar Maxime en Vincent zijn het er niet over eens hoe ze dit moeten doen. Er verschijnt een opmerkelijke oproep online van Rikki. Maxime vermoedt dat Nina wel iets ziet in Bing en doet onderzoek of dat ook echt zo is.

Woensdag

Woensdag 27 mei:
Wanneer Wiet vandaag eindelijk weer van zich laat horen, zoekt ze contact met Lucas. Ze vraagt hem om hulp, maar hij moet wel zijn mond houden. Sjoerd heeft nog altijd gevoel voor Aysen, ondanks dat er heel veel gebeurd is ondertussen. Rikki voelt zich schuldig en daar maakt Thijs dankbaar gebruik van.

donderdag

Donderdag 28 mei:
Wiet krijgt vandaag onverwacht verzoek en daar baalt ze van. Wanneer Bianca thuiskomt wordt ze door de mensen thuis volledig bijgepraat over alles wat er de afgelopen dagen is gebeurd. Janine vindt het gedrag van Bianca verdacht, terwijl Julia probeert om de leugen van Bianca zo goed mogelijk geloofwaardig te houden.

Vrijdag

Vrijdag 29 mei:
Sacha wordt vanavond na een fantastisch afspraakje enorm teleurgesteld. Aysen krijgt net op het moment dat alles tegen lijkt te zitten een gouden tip. Terwijl Maxime zich ongevraagd bemoeid met Nina en Bing, is Vincent op zoek naar een vervanger van Lucas. Die kan hij echter niet vinden.

Dit en meer zie je deze week in de GTST Spoilers – Week 22 2015.

Foto: Otto van den Toorn