Doorgaan naar artikel
AdventFuture mogelijk nieuwe game 2K games
Kevin de Waal
Kevin de Waal
Profiel

2K games heeft een tweet gepost over een nieuwe website genaamd AdventFuture. De AdventFuture administratie wil een wereld maken zonder honger, ziekte en pijn. Dit meldt de website: AdventFuture.

De website zit vol verrassingen. Zodra je begint met lezen zie je onderdelen veranderen: zo staat er aanvankelijk dat miljoenen mensen al op de ADVENT-wijze leven, maar verandert dat zodra je eroverheen scrollt in de tekst ‘millions have gone missing’. Neem vooral zelf een kijkje op de website: wie weet is ADVENT wel iets voor jou..

advent 1

Op de website vind je ook quotes van bewoners, die aangeven dat ze gelukkige inwoners zijn van ADVENT. Dit wijst erop dat AdventFuture een soort utopia-stad is. Dit zijn echter natuurlijk allemaal slechts speculaties…

Dit alles vormt een tease voor een nieuwe game van 2K games. Deze game zal een dystopie-setting krijgen: een wereld waarin je vooral niet zou willen leven! Games die ook in deze setting zijn bijvoorbeeld: Half-Life, Mirror’s Edge en Bioshock.

Verdere informatie van 2K games is nergens te vinden, dus voorlopig zullen we onszelf moeten laten verrassen via de pagina van AdventFuture.