Doorgaan naar artikel
Nieuwe beelden Need For Speed op E3 getoond
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Niet lang geleden is de nieuwe Need For Speed aangekondigd. Het was daarom ook wel te verwachten dat hij op het E3-evenement voorbij zou komen.

Tijdens de persconferentie van Electronic Arts werden nieuwe beelden getoond van de aankomende Need For Speed. De trailer begint in een autogarage waar je met een “standaard” auto begint. Het is natuurlijk aan jou om deze wagen naar eigen wens te vormen. In de trailer is te zien dat de auto’s tot in de kleinste details aan te passen zijn.

Wat verder opvalt is dat er niet alleen maar nieuwe auto’s aanwezig zijn, maar ook oudere modellen zijn speelbaar en kunnen met de nodige upgrades net zo goed mee als de nieuwe modellen. Nadat de auto is gemodificeerd scheuren we naar de plek van bestemming en bevinden we ons in het heetste van de strijd. Tegenliggers schieten aan je voorbij en het is duidelijk merkbaar dat je met hoge snelheden tussen de weggebruikers slalomt en door de bochten drift.

Uiteraard mag de politie niet ontbreken en brengen een extra dimensie aan het racen toe. Je moet hierdoor niet alleen de tegenstander in de gaten houden, maar ook de politie om niet gearresteerd te worden.

Tijdens het E3-evenement is aangegeven dat Need For Speed op 3 november in de winkel ligt.