Doorgaan naar artikel
Jeffry’s festivalboekje: Rock Werchter 2015 Zondag
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Jeffry is van donderdag tot en met zondag op Rock Werchter aanwezig om voor jullie uitgebreid verslag te doen van het evenement. Dagelijks vind je hier op Rock Werchter zijn festivalboekje, een overzicht van de optredens die volgens hem het bezoeken waard zijn op Rock Werchter.

De Rock Werchter 2015 zondag is de dag waar ik naar uitkeek. Muse als afsluiter en nog een aantal toffe bands in de aanloop er naar toe. Vandaag is het eindelijk zover en ik kan niet wachten op vannacht. Mijn festivalboekje is hiermee wel echt klaar, maar hopelijk tot volgend jaar!

Muse

Mainstage 23.00

Vandaag is het zover, het is tijd voor Muse. Al sinds afgelopen donderdag kijk ik uit naar de band en vandaag staan ze er dan eindelijk. Door het afzeggen van de Foo Fighters was ik bang dat het festival maar één echt headliner had maar daar ben ik ondertussen wel van teruggekomen. Wat heb ik genoten de afgelopen drie dagen en vanavond dus nog meer.

Kasabian

Mainstage 20.45

Een band waar ik veel muziek van ken maar nog nooit gezien heb ik Kasabian. Ik heb de band al een aantal keer kunnen zien en ben toch wel heel erg benieuwd naar de band waar mijn vrienden het zo vaak over hebben. We hebben dit weekend op de camping al verschillende keren muziek van ze geluisterd en dat beviel me absoluut dus op naar vanavond.

Enter Shikari

Mainstage 14.05

De laatste band die in mijn festivalboekje van Rock Werchter 2015 te vinden is, is Enter Shikari. Eigenlijk net als de Rise Against op de eerste dag een verschrikkelijk harde band waar ik dankzij mijn vriendin naar ben gaan luisteren. Maar wat is die muziek heerlijk! Lekkere gitaren met goede drums zorgen voor een perfecte balans.

credits: Joris Bulckens for Rock Werchter