Doorgaan naar artikel
Nuketown definitief in Black Ops III
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Gisteren was op NWTV het gerucht te lezen dat de multiplayermap Nuketown mogelijk terug zou komen in Call of Duty: Black Ops III. Vandaag is dit door Activision bevestigd.

De map Nuketown was enorm populair in de eerdere Black Ops delen. Het is daarom ook niet opvallend dat ontwikkelstudio Treyarch de map opnieuw wil gebruiken in de multiplayer modus van Call of Duty: Black Ops III. De map zal uiteraard wel onder handen genomen moeten worden en passend gemaakt moeten worden op de gameplay van deze nieuwe shooter.

Nuk3town is nu de naam van de map waarin toepasselijk het cijfer drie is verwerkt omdat dit alweer het derde deel is in de serie. In Nuk3town wordt je meegenomen naar het jaar 2065 waarin je het tegen elkaar opneemt tussen futuristische gebouwen. Net als in de originele map zal ook Nuk3town een map zijn gebaseerd op korte en snelle gevechten. In de vrijgegeven afbeelding laat Treyarch zien wat de spelers mogen verwachten.

Nuk3town is niet standaard aanwezig in Call of Duty: Black Ops III. De map wordt als downloadbare bonus map toegevoegd aan de originele game. In het doosje zal een downloadcode aanwezig zijn waarmee de map geactiveerd kan worden. Activision geeft op hun blog aan dat de code voor de Nuk3town map beschikbaar zal zijn voor iedereen die Call of Duty: Black Ops III koopt voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Call of Duty: Black Ops III zal vanaf 6 november in de winkel liggen voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Black ops 3 nuk3town