Doorgaan naar artikel
Vacature: NWTV zoekt Social Media Beheerder
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

NWTV groeit en dat merken we dagelijks op de website, maar ook onze sociale media zien we graag groeien. Daarvoor zijn we op zoek naar een vrijwilliger die de functie van Social Media Beheerder op zich wilt nemen. Bij voorkeur iemand die werkzaam is in de marketing en communicatie-branche of iemand die in opleiding is voor een dergelijke functie. Het is bijvoorbeeld een perfecte functie om werkervaring in de branche op te doen, je eerste contacten te leggen en vooral om meer te leren.

Als Social Media Beheerder ben je dagelijks bezig met het zoeken van de leukste nieuwtjes die je deelt met onze community op de sociale media. Tevens plaats je de tweets en Facebookposts met daarin links naar de grotere artikelen op NWTV.nl. Natuurlijk zijn daarbij verwijzingen naar belangrijke mensen die betrokken zijn bij het artikel ook belangrijk. Als laatste wordt je ook verantwoordelijk voor het opzetten van een eigen Instagram kanaal. Uiteraard krijg je begeleiding van het professionele team van NWTV.

Ben jij of ken jij iemand die aan ons profiel voor de Social Media Beheerder voldoet en samen met ons graag werkt aan sterke sociale media? Stuur dan een mailtje naar info@nieuwerwets.tv met je CV en een motivatie. In ruil krijg je een kijkje in de wereld van de online media. Daarnaast staat het je vrij om bijvoorbeeld op aangeven van ons evenementen te bezoeken voor een verslag. Denk hierbij aan perspresentaties, speelsessies en interviewdagen. Je kunt hier dan onder andere een social media verslag van maken.