Doorgaan naar artikel
Dying Light prijsverandering
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

Techland gaat de prijzen van de zombie game Dying Light aanpassen. Binnenkort zullen de prijzen van de seasonpass en de DLC The Following omhoog gaan.

Dying Light: The Following is bijna in de laatste fase, de main quest, side quests, nieuwe vaardigheden en de rij uitdagingen staan er klaar voor. Nu Techland er bijna mee klaar is zien ze hoe groot de DLC nu eigenlijk is geworden. Het zou bijna een spel op zich kunnen worden, maar dat zou de releasedatum alleen maar verder naar achteren duwen.

Echter, als gevolg van de toegenomen omvang van het project, moesten ze de prijsstelling die ze in augustus aangekondigd hebben herzien, en zo wil Techland ons laten weten dat Dying Light: The Following op € 19,99 geprijsd zal worden.

Zoals beloofd in augustus, zal deze DLC nog steeds gratis zijn voor alle Dying Light Season Pass houders. Door de grote omvang van deze DLC zal voor nieuwe seasonpass houder de prijs wel aangepast worden. 8 december 2015, zal de Season Pass worden verkocht voor € 29,99. Ze wilden niet dat dit later een nare verrassing zou worden, dus  kondigen ze dit op voorhand aan. Deze prijsverandering heeft geen invloed op de spelers die reeds in het bezit zijn van de Season Pass.

Dus als je op zoek bent naar Dying Light: The Following, heb je nog tijd om de hele Season Pass te krijgen, met inbegrip van de uitbreiding, voor slechts € 19,99. Vergeet niet om het te doen vóór 8 december.