Doorgaan naar artikel
Review Douwe Bob in Paradiso Amsterdam – What The Crowd
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Conclusie

Douwe Bob stond vanavond in Paradiso en had een geweldige avond. De bezoekers hebben er meer dan van genoten. Minder dan vijf sterren verdienen de mannen ook zeker niet!

In deze Review Douwe Bob lees je alles over het concert dat de Nederlandse zanger vanavond gaf in Paradiso Amsterdam. Volgend jaar vertegenwoordigt hij ons land tijdens het Eurovisie Songfestival, maar nu was het eerst tijd voor een intiem concert. Toch waren er genoeg van jullie die tijdens het concert konden bijdragen aan deze Review Douwe Bob.

Evelien en Michel waren twee van de gasten die er al best op tijd waren. Ze waren overigens één van de eersten die een tweet deelden met de wereld omtrent het optreden. Ook al was er toen nog niets te zeggen of te zien.

Alhoewel Douwe Bob niet echt een rockartiest is, stond hij toch al direct volgens Vin te rocken op het podium. Natuurlijk niet gek, met zulke goede muziek. Alan liet vooral goed zien hoe de setting op het podium was met zijn foto.

Diederik en Bert waren het er in ieder geval over eens, het was een te gekke avond en een top concert. Mooie oordelen die Douwe Bob direct in zijn zak kan steken.

Yorrick en Sietse hadden vervolgens ook een paar mooie foto’s voor ons die heel goed weergeven hoe de avond was en hoe leuk en gezellig de bezoekers het tijdens het toffe concert hebben gehad.

Om nog maar eens wat meningen te delen, Simone en Maarten hadden het beiden zeer goed naar hun zin. Dat lieten ze dan ook beiden zeer duidelijk merken in hun tweets.