Doorgaan naar artikel
World of Tanks update nieuwe maps en tanks op de PlayStation 4
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

Wargaming voegt elf nieuwe maps en een veertigtal voertuigen toe met de World of Tanks update voor de PlayStation 4.

Wargaming heeft afgelopen week bekendgemaakt dat de nieuwe content voor World of Tanks op de PlayStation 4 live is gegaan. De game heeft binnen korte tijd, sinds de release op 19 januari, meer dan 1 miljoen geregistreerde spelers behaald. Nu is ook de Britse lijn tanks  aan de beurt en zijn er 11 nieuwe maps toegevoegd om je op uit te leven. Ook de ‘Type 59′ is momenteel tijdelijk beschikbaar in de PlayStation Store.

In deze update krijgt World of Tanks op de PlayStation 4 meer dan veertig krachtige voertuigen die variëren van light, medium, heavy tanks, tank destroyers en artillery. Deze update zal legendarische tanks bevatten uit de Britse historie zoals de Crusader, Cromwell, en de Conqueror tank.

Tot slot krijgt de game ook elf nieuwe maps op de PlayStation 4 waaronder:  Siegfried Line, Fisherman’s Bay,  Ensk War! en nog vele anderen! Naast de bekende Westfield map komt er ook de regenachtige versie Westfield Rain.

World of Tanks op de PlayStation 4 is kosteloos te spelen voor iedereen. Je hebt dus geen PlayStation Plus abonnement nodig om mee te kunnen schieten en rond te crossen met je tank.