Doorgaan naar artikel
Grand Theft Auto Online Be my Valentine
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

Grand Theft Auto heeft net als vorig jaar een Valentijnsupdate genaamd “Be My Valentine” met een aantal leuke items voor de spelers van de online GTA wereld.

De update Be My Valentine zal alles van de update van vorig jaar bevatten, met ook nog eens nieuwe kleren, accessoires en uiteraard een paar auto’s. Rockstar introduceert ook de Till Death Do Us Part Adversary mode voor stelletjes.

Rij rond in Los Santos in de Albany Roosevelt Valor, te koop bij de ingame autodealer Legendary Motorsport. De auto is een variatie op de klassieke Roosevelt, met veel bijzondere aanpassingen die verkrijgbaar zijn bij Los Santos Customs. De originele Albany Roosevelt van de update van vorig jaar zal ook dit jaar terugkeren.

De nieuwe kleding en accessoires zijn te koop in de stad, met inbegrip van nieuwe kostuums, vesten, jurken, bustiers, boksers, en stockings. Spelers zullen ook alle voorgaande Valentijnsdagkleding en maskers in de winkels in heel Los Santos kunnen krijgen. Het Gusenberg Sweeper machinegeweer van vorig jaar heeft ook zijn weg terug naar Ammu-Nation weten te maken. Dus heb je geen date dit jaar? Dan kan je in GTA online die eenzame dag makkelijk doorkomen.

De Grand Theft Auto Online Be My Valentine update zal verkrijgbaar zijn op de Xbox One, Playstation 4 en de PC vanaf 12 februari.