Doorgaan naar artikel
Deze week in GTST – Week 23
Romy Steiger
Romy Steiger
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Wekelijks blikt NieuwerwetsTV vooruit op wat er komende week allemaal in Meerdijk staat te gebeuren. Oplichting, scheidingen, bedrog en soms zelfs vreemdgaan of moorden, niets is het kleine Nederlandse dorpje te gek. Wat je deze week staat te wachten lees je in de Deze week in GTST.

Maandag 3 juni in GTST: Sjoerd en Tim blijven vechten en dit krijgt nog een staartje. Lucas ontkent zijn relatie met Menno. Aysen zit weer Bing en Monica dwars en Bianca heeft het niet meer wanneer ze Sjoerd ziet.

Dinsdag 4 juni in GTST: Wiet neemt het voor Noud op terwijl Rikki vindt dat ze zich verdacht gedraagt. Anton heeft het helemaal gehad met Sjoerd. Lucas raakt overstuur en Mike probeert wederom bij Nola in de buurt te komen.

Woensdag 5 juni in GTST: Mike wil van Lorena af. Sjoerd neemt een belangrijke beslissing. Maxime heeft weer een goed idee voor de bruiloft van Rik en Nuran.

Donderdag 6 juni in GTST: Lucas krijgt lucht van de toestand tussen Noud en Wiet en vraagt hiernaar. Monica doet Bing een voorstel. Menno laat weten dat hij Aysen corrupt vindt.

Vrijdag 7 juni in GTST: Aysen houdt zich niet aan haar afspraak met Bing en probeert toch weer alles te verzieken. Monica vertelt Bing iets belangrijks. Sjoerd laat eindelijk weer eens de oude Sjoerd zien.