Vierde hint GTST: Noud niet uit GTST

Geschreven door Jeffry van Geel op 04 augustus 2013 - Film - 7 reacties

Het is bijna een traditie aan het worden dat op zondag bekend wordt wie er GTST niet verlaat dit jaar. Na de tot nu toe spannendste cliffhanger ooit van Goede Tijden Slechte Tijden is Nederland al weken in ongewis wie er de soap verlaat.

De nieuwste hint is een telefoongesprek tussen Noud en Laura waaruit blijkt dat Noud het overleefd heeft. Opmerkelijk genoeg klinkt hij niet verdrietig of boos aan de telefoon en komt hij zelfs emotieloos over. Of dit een aanwijzing is naar wat zijn verdere rol hierin is, is onduidelijk. Zeker is wel dus dat hij de serie vooralsnog niet verlaat.

Op dit moment zijn er nog vier personages die mogelijk de serie verlaten. Wiet, Nina, Mike en Aysen zijn nog mogelijke slachtoffers. Pas over vier weken zal duidelijk worden wie de serie verlaat en wie dus de sprong wel hebben overleefd.

Relevante berichten
Tim voelt zich vanavond in GTST ongemakkelijk bij Anton
De spanning in Meerdijk is om te snijden en op alle fronten gaat er van alles mis en...
Een veiligheidslek schokt Ludo, vanavond in GTST
Wiet en Sjors hebben Rikki weten te redden, maar is dit voldoende om de eens zo...
Vanavond in GTST: Ludo doet een weerzinwekkende ontdekking
Nadat het vorige week zeer spannend was in GTST, is het vanavond weer tijd voor een...
 • salou

  Noud blijft in GTST. Geen verrassing want hij had al eerder aangegeven in GTST te blijven net als Aysen en Mike die er ook volgend seizoen bij zullen zijn. Het gaat tussen Wiet en Nina. Dat Noud zo emotieloos is zegt niets over het mogelijke slachtoffer. Op het moment van bellen weet hij nog niet wie er dood is of hij is zo van de kaart dat hij alleen nog maar emotieloos kan reageren. Een reactie die je vaker ziet bij mensen die iets traumatisch hebben meegemaakt. Pas later dringt dan door wat er werkelijk is gebeurd en komen de emoties. Ik denk dat volgende week bekend wordt gemaakt dat Mike leeft. De week daarop dat Aysen leeft en daarna wordt er niet meer bekend gemaakt wie springlevend is. Ze laten ons in het ongewisse over Wiet en Nina en pas tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt duidelijk wie het niet heeft overleefd. Ik denk dat Nina de sprong niet heeft overleefd.
  Nina Sanders is dood.

 • Melissa

  Ik denk dat Mike het slachtoffer is en dat Laura de dader is.
  In het filmpje waarin Laura en Mike ruzie met elkaar hebben noemt Mike Laura een oude tang. Een tang is gebruikt om de parachute mee te saboteren. Ook wordt Laura weer vernederd en gekleineerd door Mike en Laura waarschuwt hem dat er een dag komt dat hij niemand meer heeft. Laura wil wraak voor wat Mike haar en Lorena heeft aangedaan. Zij heeft de parachute gesaboteerd en Mike is dood.

  • salou

   De app heet springlevend. Dus alle aanwijzingen en hints die je krijgt leiden niet naar het slachtoffer maar naar de personen die nog in leven zijn. Hoe meer Mike voorkomt in de app hoe groter de kans is dat hij springlevend is. Nina komt niet voor in de app. En als de app niet over je gaat betekent het dat die persoon dood is.

 • Chio

  Je ziet bij week 5 een plaatje van de noord west zuid oost ding
  Ligt het aan mij of zit die net niet tussen w van wiet en n van noud of Nina maar noud leeft dus ik denk nina

  • salou

   De pijl van het kompas wijst naar het midden tussen de N en de W. N is Noud en W is Wiet. De pijl wijst naar het noordwesten. Afgekort NW. NW staat voor Noud Wiet. Aangezien Noud leeft lijkt het erop dat ook Wiet leeft. NW legt er de nadruk op dat die twee bij elkaar horen. En omdat de app gaat over de personen die springlevend zijn betekent dat deze twee leven. Het is ook een hint naar het volgend seizoen, dat Noud en Wiet definitief bij elkaar komen. Nina wordt niet genoemd in deze hint. En hoe minder het over je gaat in de app, hoe slechter het er voor je uit komt te zien.

 • salou

  De opname van de bewakingscamera van het vliegveld ; Duidelijk te zien dat het een vrouw is. De telefoon valt uit haar tas. Ze is vrij lang en erg slank. Zien we hier Lorena of zien we Wiet. Lorena is de enige die een tas gebruikt in de serie. Ik kan me in ieder geval niet herinneren dat Wiet ooit met een handtas rondliep. Maar Wiet hebben we wel in de app met haar telefoon in de weer gezien. Is die vallende telefoon een hint naar haar ? ! Nina is vrij klein. Lorena, Wiet, Aysen en Nuran zijn vrij lang. Wiet is de langste vrouw in de serie. Maar in de scene van de sabotage was te zien dat de persoon die de parachute saboteerde een witte huidskleur had. Nuran en Aysen hebben een getinte huid. Ik denk dat we in de opname Wiet zagen lopen. Was ze op weg naar het gebouw waar de parachutes lagen ? Of was het toch Laura. Laura is ook lang en slank. Maar het sprongetje dat de persoon maakte toen de telefoon uit de tas viel zag er wel erg meisjesachtig uit. Dat zie ik Laura eerlijk gezegd niet meer doen. Heeft iemand die betreffende handtas ooit in de serie gezien ? En wie had de tas in haar bezit ?

 • salou

  Nog even de opname van de bewakingscamera teruggekeken ; Het is geen telefoon dat uit haar tas valt maar een flesje.