Doorgaan naar artikel
Dit weekend is Where The Wild Thing Are in Center Parcs De Eemhof (WTWTA)
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Center Parcs introduceerde nog niet zo heel lang geleden een nieuw festivalformat dat vooral vorig jaar heel erg in de smaak viel. Op Bungalup wordt een weekend bungalowpark gecombineerd met een dansfeest en op Where The Wild Things Are is een combinatie van een bungalowweekend en een rockfestival te vinden.

Dit tweede evenement vindt komend weekend weer plaats in Center Parcs de Eemhof. Vorig jaar was het evenement al snel uitverkocht, maar vielen volgens velen de namen enigszins tegen. Dit jaar lijkt het andersom te zijn. Het festival is nog niet helemaal uitverkocht, maar de bands vallen alles behalve tegen. De meest aansprekende naam voor de bezoekers is vermoedelijk Franz Ferdinand, als grote band die ook op veel festivals te vinden is deze zomer.

Uniek aan Where The Wild Things Are is dat er maar een beperkt aantal mensen kan komen, door het gelimiteerd aantal bungalows. Tevens is er over het hele park zeer veel te doen het hele weekend, waardoor de festivalgangers zich niet hoeven te vervelen.

NWTV is het hele weekend aanwezig op Where The Wild Things Are om verslag te doen en houdt jullie dan ook via de verschillende media op de hoogte.