Doorgaan naar artikel
Jeffrey, Anna Alicia en Dave door naar halve finale Sterren Springen
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisterenavond was het tijd voor de tweede aflevering van Sterren Springen 2014. Hierin gingen weer drie kandidaten direct door naar de halve finales, vielen drie kandidaten direct af en maken twee kandidaten nog kans door de stemmen van het thuispubliek.

Al redelijk snel werd duidelijk dat in ieder geval Marijke Helwege het niet zou halen, aangezien ze van de één meter plank sprong en niet dook. Het afvallen van Peter Jan Rens lag minder voor de hand, maar het publiek stemde de man naar huis waardoor hij niet voor een tweede keer een duik moest maken. Nathalie Makoma, Andy van der Meijde, Britt Dekker en Dave Roelvink moesten voor de tweede keer van de plank, terwijl Anna Alicia Sklias en Jeffrey Wammes direct door waren.

Uit de jump-off werd al snel duidelijk dat Dave ook de finale op eigen kracht had bereikt. Echter moest Britt, geheel tegen de verwachting in, het veld ruimen. De dame deed een relatief moeilijke sprong, terwijl Nathalie alleen een duik nam. Toch besloot de jury het lot van Nathalie in de handen van de jury te leggen.

Benieuwd naar de drie sprongen van de kandidaten die door zijn, bekijk ze dan hieronder: