Doorgaan naar artikel
Dag 14: Je huidige game-wallpaper
NWTV-redactie
NWTV-redactie
Profiel

Voor die momenten dat het internet uitvalt en je je niet kunt roeren om iets te doen dan moedeloos turen naar je bureaublad: hier zijn een paar van onze favoriete bureaubladachtergronden. Want ja, waarom niet.

Jeffry

The Legend of Zelda Wii U

Mijn meest recente gaming-wallpaper is mijn huidige wallpaper, namelijk van de nieuwe The Legend of Zelda. De onthulling ervan, afgelopen E3, was er één waar ik al weken naar uitkeek. Aangezien de afbeeldingen die er tot nu toe zijn vrijgegeven van hoogwaardige kwaliteit zijn leek me dit de uitgelezen kans om er direct één als achtergrond te gebruiken.

Zelda Wii U

Dirk

Titanfall

De tijd dat ik mijn computer vervuilde met gamegerelateerde achtergronden heb ik achter me gelaten. Nu kun je allerlei hipsterfoto’s op mijn Mac bewonderen. Wel gebruik ik vaak voor het ontwerpen van deze website gamewallpapers als opvulling. De achtergrond van Titanfall heeft hierbij vaak van mijn voorkeur genoten. De afbeelding schetst een verhaal van eenzaamheid en verwoesting. Hoewel het spel een redelijk mager verhaal heeft, geeft deze afbeelding meer context aan de game dan de verhalende stukken.

Titanfall achtergrond

Johan

The Joker, Bathman Arkham-serie

Als huidige game-wallpaper heb ik de excentrieke en zeer gestoorde Joker. Deze mafkees wil zijn rivaal Batman uitschakelen en het maakt hem niet uit hoe.

Joker