Doorgaan naar artikel
Deze week in GTST: De spoilers – Hoe start het nieuwe seizoen?
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Na weken van rust mogen alle GTST-fans vanavond weer vanaf 20.00 uur aanschuiven om een nieuw seizoen van de geliefde soap te bekijken. Overleeft Sjors het, wat doet Lorena en wordt Anton vervolgd? Het zijn de vragen die veel kijkers vanaf vandaag weer bezig houden.

maandag

Maandag 01 september:
Zoals gebruikelijk wordt maandag al veel duidelijk over het nieuwe seizoen, maar is er ook ruimte voor nieuwe onduidelijkheid. In de spoilers van GTST is helaas weinig duidelijk over deze eerste dag en is het dus afwachten tot vanavond.

dinsdag

Dinsdag 02 september:
Lorena belandt door haar chantage pogingen in het ziekenhuis. Thijs heeft haar in de gaten en laat haar niet uit het oog. Janine wil Ludo graag steunen, maar twijfelt aan zijn goede bedoelingen.

Woensdag

Woensdag 03 september:
Door de onthulling van Maxime aan Vincent dat zij zijn moeder is doet veel met de mensen die er mee te maken hebben. Maxime verlaat het huis van de familie Sanders en Nina wordt onzeker van het gedrag van Vincent. Rikki besluit wat ze wilt met haar leugen.

donderdag

Donderdag 04 september:
Rikki heeft aan Bianca te kennen gegeven dat haar verhaal een leugen is en Bianca doet er alles aan om dit breder bekend te stellen. Rikki krijgt door de situatie veel frustraties en reageert deze af door om zich heen te slaan.

Vrijdag

Vrijdag 05 september:
Bing heeft toekomstplannen die Tim verrassen. Wanneer de chantage telefoon van Lorena op het verkeerde moment overgaat raakt ze in een benaderde situatie. Nina reageert zich af op Maxime.