Doorgaan naar artikel
Nieuwe trailer The Judge
Douwe Knook
Douwe Knook
Profiel

Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen voor The Judge. Deze film belooft een interessant familiedrama over succesvol advocaat Hank Palmer (Robert Downey Junior) die terugkeert naar zijn geboorteplaats wanneer zijn vader, die ook advocaat is, (gespeeld door Robert Duvall) verdacht wordt van moord. Hank probeert de waarheid over het voorval te achterhalen en hervindt ondertussen het contact met zijn familie.

De trailer belooft in ieder geval Downey Junior in het type personage dat zo kenmerkend voor hem is: verwaand maar gevat. Sowieso heeft de film een cast vol sterren. Naast Downey Junior en Duvall bevat deze ook Vera Farmiga, die genomineerd werd voor een Oscar voor haar rol in Up In The Air en Billy Bob Thornton die recentelijk nog een geweldige rol neerzette in de TV-serie Fargo

De enige echte reden tot twijfel bij deze film is regisseur David Dobkin. Deze heeft namelijk vooral succes gehad met een aantal komedies waaronder Wedding Crashers en The Change-Up. The Judge zal zijn eerste poging worden een serieus drama te verfilmen.

The Judge zal vanaf 16 oktober in de Nederlandse bioscopen verschijnen.