Doorgaan naar artikel
Deze week in GTST: De spoilers – Rikki heeft spijt van haar keuzes
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Rikki liegt de laatste weken steeds meer over de hele situatie rondom Anton en drijft daarmee Wiet en Sjoerd uit elkaar. Het is iets waar ze spijt van heeft en deze week eindelijk iets aan wil gaan doen.

maandag

Maandag 22 september:
Rikki besluit vandaag in actie te komen na alle fouten die ze tot nu toe heeft gemaakt. Waarom is onbekend, maar Thijs gaat Sjors met andere ogen bekijken. Anton voelt zich tekort schieten wanneer Bianca zich ongelukkig voelt. Anton haalt weer een nacht door en dit keer heeft het wel gevolgen op zijn werk.

dinsdag

Dinsdag 23 september:
Wie Boks krijgt wordt binnenkort bepaald en daarom gaat de strijd tussen Tim en Bing nu pas echt van start. Anton gedraagt zich volgens Bianca verdacht. Ludo ontdekt een advertentie in de krant die hem het gevoel geeft dat hij de controle verliest. Vervolgens staat hij oog in oog met Veltman.

Woensdag

Woensdag 24 september:
Ludo behandelt Vincent heel kortaf en Janine wil weten waarom, maar daar is hij verder niet mee bezig. Tim en Bing staan samen in de boksring, iets wat Sjors opgefokt laat worden. Wanneer Lorena toenadering zoekt bij Nina gedraagt ze zich zeer verdacht tegenover Thijs.

donderdag

Donderdag 25 september:
Vincent zegt een afspraak met Nina af, waardoor ze teleurgesteld is. Wiet pikt het niet meer omdat Sjoerd het nog altijd keer op keer opneemt voor Rikki. Ludo stuurt Janine weg, waardoor haar argwaan nog groter wordt dan deze al was. Thijs doet er alles aan om grip te krijgen op Lorena.

Vrijdag

Vrijdag 26 september:
Verrassend genoeg komen Bing en Tim tot een afspraak over Boks. Wanneer Rikki het niet meer weet zoekt ze toenadering bij Aysen. Bram en Bianca zijn de grootste slachtoffers van de situatie en Anton doet er alles aan om Sjoerd dit te laten zien.