Doorgaan naar artikel
The Evil Within heeft nieuwe gameplay trailer
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De release van de nieuwe horrorgame  The Evil Within komt steeds dichterbij. Er wordt daarom ook beetje bij beetje meer informatie vrijgegeven om de gamers lekker te maken, zo nu ook met deze nieuwe gameplay trailer.

In de trailer Every Last Bullet wordt de speler gewezen op de basisbegrippen van overleven. Wapens en munitie is een luxe, wanneer je ze hebt. Bedank daarom ook goed hoe je deze benut want voor je het weet zit je zonder en wordt een simpele moord opeens een strijd om te vluchten voor je leven. In The Evil Within is het voornaamste doel om te overleven. Het is daarom ook verstandig om het gevaar te ontlopen, hoewel het soms niet anders kan en zal je zo voorzichtig mogelijk moeten proberen dit gevaar uit te schakelen.

Detective Sebastien Castellanos en zijn partners komen ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken.  Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega’s door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen. Sebastian begin aan een angstaanjagend avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

The Evil Within staat gepland voor 14 oktober voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC.