Doorgaan naar artikel
Deze week in GTST: De spoilers – Wat gebeurt er met Lucas?
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vorige week vrijdag was de spannende 5.000e aflevering van GTST en daarin werd duidelijk dat een aantal van de spelers niet zo heel goed aan het einde van de aflevering kwamen. Lucas werd ontvoerd en Anton, Ludo en Nina waren gewond.

maandag

Maandag 20 oktober:
Sjoerd is weggelopen bij Rikki en ze wil weten hoe hij zich nu over de situatie voelt. Ze probeert dit via Tim te achterhalen. Lorena denkt dat Ludo haar ook in het buitenland volgt en raakt daardoor volledig in paniek. Bianca is blij met de steun van Sjoerd, want ze is onzeker van het lot van Anton. Er volgt slecht nieuws over Nina.

dinsdag

Dinsdag 21 oktober:
Precies op het verkeerde moment zoekt Bing toenadering tot Sjors. Sjoerd verwijt Rikki van alles waardoor ze volledig wanhopig wordt. Steeds meer mensen ontdekken dat Rikki heeft gelogen over de rechtszaak en Anton. Tim twijfelt opnieuw over Anton nu hij zich in een zo’n extreme situatie bevindt.

Woensdag

Woensdag 22 oktober:
Lorena hoopt zich in een goed daglicht te zetten bij Ludo door informatie te geven over de aanvaller van Nina, hij heeft hier echter niets aan. Veltman is op zoek naar Thijs, hij heeft hem nodig tegen Ludo. Janine bedenkt ondertussen een verhaal waar iedereen zich aan moet houden naar de buitenwereld.

donderdag

Donderdag 23 oktober:
Janine maakt zichzelf grote verwijten wanneer er slecht nieuws volgt voor haar en Ludo. Thijs doet een ontdekking en confronteert Vincent hiermee. Noud en Lorena proberen iets positiefs te doen voor Nina, Noud is ondertussen het slachtoffer van Vincent’s onmacht.

Vrijdag

Vrijdag 24 oktober:
Rikki kan er niet meer tegen wanneer ze ontdekt dat de hele wereld tegen haar is. Nina is niet meer in haar kamer, waardoor Vincent schikt wanneer hij dit ontdekt. Anton komt vandaag bij, maar nog onduidelijk is hoe hij er aan toe is. Sjoerd heeft door dat zijn actie richting Wiet niet slim was en probeert haar terug te winnen.