Doorgaan naar artikel
Farming Simulator 15 PC lanceertrailer
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Vanaf vandaag kunnen we digitale akkers bewerken en ons in het boerenleven storten. Farming Simulator 15 heeft vlak voor de release een lanceertrailer gelanceerd die hier op NWTV te zien is.

In deze trailer nemen we je mee naar de velden van de boerderij en worden een aantal activiteiten getoond waar je van kunt genieten als je het boerenleven leid in Farming Simulator 15. De PC-versie ligt vanaf morgen in de winkels en zal begin 2015 ook naar de consoles komen. In het hedendaagse digitale landschap is Farming Simulator een echt fenomeen. Gamers met een voorliefde voor agrarische sector zullen zich helemaal kunnen vinden in deze realistische simulator. Alle voertuigen en machines zijn tot in detail uitgewerkt . Farming Simulator 2013 werd meer dan 3 miljoen keer verkocht en de verwachtingen voor Farming Simulator 15 zijn daarom ook hoog. Voornamelijk door de vernieuwde graphics, nieuwe physics engine en nieuwe mogelijkheden.

Er zijn meer dan 140 authentieke voertuigen en landbouwwerktuigen in het nieuwe Scandinavische landschap of de vernieuwde Noord-Amerikaanse omgeving verwerkt met honderden hectaren grondoppervlakte. Kies je voertuig uit meer dan 40 bekende fabrikanten (waaronder 20 nieuwe merken), zoals New Holland, Ponsse, Case IH en Deutz-Fahr. De nieuwe apparatuur in Farming Simulator 15 omvat een selectie van voertuigen en gereedschappen die gebruikt kunnen worden voor onder andere houthakken, welke een nieuwe activiteit is in de game.

Daarnaast is het mogelijk om tot 15 vrienden uit te nodigen in de multiplayer om je bedrijf te ontwikkelen. Dankzij een actieve en enthousiaste community profiteer je van onbeperkte nieuwe content zoals voertuigen, gereedschappen en zelfs omgevingen.