Doorgaan naar artikel
Shadow of Mordor: Lord of The Hunt DLC
Edwin van der Heijden
Edwin van der Heijden
Profiel

Monolith heeft nieuwe details over de DLC voor Middle-Earth: Shadow of Mordor aangekondigd. Zo is bekend gemaakt dat het de naam ‘Lord of the Hunt’ zal krijgen. Bovendien zal de DLC een boel content toevoegen aan de game.

Ten eerste voegt het een nieuwe Warchief aan de game toe die een Wretched Graug berijdt. Het beest is vergelijkbaar met een enorme trol. De Graug zal op een wat onsmakelijk manier aanvallen, hij spuugt namelijk een giftige stof uit. Tallion leert ook een aantal nieuwe trucjes met de Caragaths. Het is nu mogelijk om te kruipen, loeren en je vijanden te bespringen. Daarintegen is de Graug meer een tank die grote schade aanricht.

Daarnaast worden nieuwe uitdagingen aan de game toegevoegd waarbij je op verschillende beesten zal gaan jagen. De onderstaande lijst somt de inhoud van de DLC kort op:

  • Nieuw verhaal – Ontdek meer verhalen van Torvin, de Dwergen Jager, terwijl je samenwerkt om het beest van Mordor te temmen en Sauron’s legers te bestrijden.
  • Nieuwe missies en uitdagingen – De Jacht uitdagingen en collectibles zullen nieuwe trofeeën en achievements beschikbaar maken.
  • Nieuwe aartsvijand – Strijd tegen de Beastmaster Warchiefs, krachtige nieuwe Uruks die monster kunnen berijden.
  • Nieuwe monsters – Rijd te Graug het gevecht in en spuug giftige stoffen naar je vijanden, lig op de loer met de Caragath of roep een alles-verslindende Ghul Horde op.
  • Nieuwe Runes – Maak je Mount niet te stoppen met vijf nieuwe runes die je tot de ultieme jager zullen maken.
  • Test van de Natuur –  Test je vaardigheden tegen de Beastmasters en hang je trofeeën aan de leaderboard.
  • Nieuwe skin voor Tallion – De nieuwe skin zal Tallion veranderen in de ultieme jager.

De DLC zal later dit jaar worden uitgebracht, de prijs is nog niet bekend. Bekijk hieronder nog de trailer voor de DLC.