Doorgaan naar artikel
17 – 21 november in GTST – Week 47: Wie jaagt op Ludo
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Wat er allemaal aan de hand is in GTST lijkt altijd nog niet duidelijk, maar beetje bij beetje lijkt diegene die het op Ludo voorzien heeft zichzelf meer te onthullen. Wie het echt is weten we nog niet maar lees wat er in de week van 17 – 21 november in GTST gebeurt.

maandag

Maandag 17 november:
Het plan van Ludo is mislukt en natuurlijk geeft hij niet zichzelf, maar Vincent de schuld. Aysen confronteert ondertussen Maxime met een mailtje dat van Lucas afkomstig is. Bing en Tim hebben wederom een conflict en Sjors wil ingrijpen om te voorkomen dat het uit de hand loopt. Janine maakt tijdens een familieruzie een opmerkelijke keuze.

dinsdag

Dinsdag 18 november:
Anna probeert altijd nog te flirten met Thijs en dat lijkt aan te slaan. Wiet heeft hier een baal van en besluit om op een brutale maar effectieve manier de aandacht naar zich toe te trekken van Anna. Rikki wil dat alles weer normaal is, wanneer ze het moeilijk heeft met haar therapie. Sjors gaat niet in op het botte gedrag van Tim.

Woensdag

Woensdag 19 november:
Het gaat met Ludo niet goed door zijn hersenschudding en wanneer Janine dat ziet stuurt ze hem naar bed. Helaas is daar weinig tijd voor, want er komt een hoopgevende aanwijzing binnen over Lucas. Anna verschijnt voldaan maar moe op het werk, waardoor Wiet jaloers wordt. Ondertussen brengt Laura Bianca op een zakelijk goed idee.

donderdag

Donderdag 20 november:
Janine begeeft zich vanavond heel bewust in een gevaarlijke situatie. Vincent wordt buitengesloten door Ludo en dat frustreert hem enorm. Daarom besluit hij zelf actie te nemen op het gebied van de ontvoering van Lucas. De unplugged-avond van Tim blijkt, geheel tegen de verwachting van Bing in, een groot succes. Het optreden van Rikki is hier de belangrijkste reden voor.

Vrijdag

Vrijdag 21 november:
Ludo ontdekt eindelijk wie hem het leven zo zuur maakt. Anton heeft geen vertrouwen in het zakelijke plan van Bianca en daar baalt ze enorm van. Aysen doet een nieuwe ontdekking en confronteert Ludo ermee. Het verleden van Vincent werkt hem tegen wanneer hij een sollicitatiegesprek heeft. Hij krijgt echter hulp uit onverwachte hoek.

Dit en meer is komende week van 17 – 21 november in GTST te zien.

Foto: Otto van den Toorn