Doorgaan naar artikel
22 – 26 december GTST spoilers – Week 52
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het einde van het jaar nadert en het is bijna Kerstmis. Ook in Meerdijk natuurlijk, maar de kerstgedachte is niet het eerste waar de meeste bewoners vermoedelijk aan denken op dit moment. Er speelt namelijk zoveel dat andere belangen voorgaan. Wat er dan wel speelt, dat lees je in de 22 – 26 december GTST spoilers.

maandag

Maandag 22 december:
Wanneer er vandaag een bizar ongeluk gebeurt is Vincent er getuige van. Bianca wil met kerst graag groots uitpakken, maar komt tot de ontdekking dat ze eigenlijk tijd te kort heeft. Bing heeft Daryl volledig onder controle, zo laat hij vanavond aan Thijs weten.

dinsdag

Dinsdag 23 december:
Ondanks dat Vincent altijd stoer doet, ziet Maxime vandaag eindelijk dat de jongen toch wel degelijks gevoelens voor haar heeft. Noud treft Sacha vandaag alleen waar hij blij mee is en hij hoopt dat ze voor hem komt. Janine kan Ludo niet zomaar hoop geven en bedenkt daarom een riskant plan, wat wel kans tot slagen heeft.

Woensdag

Woensdag 24 december:
Duidelijk is dat Wiet Anna vermijdt omdat Anna haar niet meer wilt zien, maar tegen Sjoerd geeft ze een andere reden op. Sacha is klaar met Daryl en wil het uitmaken met hem. Wanneer ze tegenover hem staat begint ze echter te twijfelen. Vandaag zal Janine heel wat uit te leggen hebben aan Ludo.

donderdag

Donderdag 25 december:
Vandaag is te zien dat Bianca op eerste kerstdag enorme kerststress heeft. Noud wil Sacha nooit meer zien, tenminste, daar is ze enorm bang voor. Wanneer Wiet verdrietig is zoekt ze vandaag troost bij Rikki. Alhoewel Sjors nooit meer met Bing samen wilt zijn, heeft hij het gevoel dat dit wel ooit nog kan.

Vrijdag

Vrijdag 26 december:
Ludo krijgt vandaag te horen op tweede kerstdag dat de kans op vrijlating steeds kleiner wordt. Hij besluit daarom om andere maatregelen te nemen om toch vrij te kunnen komen. Anna mist Wiet ook, zo is vandaag te zien, maar ze wil Wiet eigenlijk toch niet zien. Daarom besluit ze los te gaan met andere vrienden.

Dit en meer is komende week van 22 – 26 december GTST spoilers te zien en dus hierboven te lezen in de GTST Spoilers van week 52.

Foto: Otto van den Toorn