Doorgaan naar artikel
GTST spoilers – Week 53 2014
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Deze week is het oud & nieuw en de bewoners van Meerdijk zullen een zwaar jaar positief af willen sluiten. Of ze dit ook gaat lukken gaan we vanavond zien, tijdens de eerste aflevering van de laatste week. In de GTST spoilers – Week 53 2014 wordt ook duidelijk wat er komende week allemaal staat te gebeuren.

maandag

Maandag 29 december:
Bing wil er alles aan doen om Sjors weer voor zich te winnen. Om dit te kunnen doen besluit hij samen met haar iets leuks te doen. Maxime wil Nick gaan ontvluchten en heeft daar een plan voor. Nick krijgt vandaag zomaar de schik van zijn leven. Janine ontdekt dat Ludo gewaagde plannen heeft.

dinsdag

Dinsdag 30 december:
Zowel Sjoerd en als Thijs geven goed advies aan Sacha, iets waar ze iets mee kan. Daryl komt vandaag echter met ingrijpende toekomstplannen. Bianca heeft het druk en maar weinig tijd voor Janine die een luisterend oor zoekt. Aysen gaat op zoek naar de herkomst van het Valentijn-filmpje. Ondertussen probeert Ludo om op de gevoelens van Nick in te spelen.

Woensdag

Woensdag 31 december:
Lucas wordt door Sjoerd betrapt op iets wat hij liever geheim had gehouden. Bing zorgt vanavond voor een groot feest. Daryl wil Noud aanpakken en Sacha doet er alles aan om te redden wat er te redden valt. Vincent vind het gedrag van Anna zeer verdacht en doet er alles aan om uit te zoeken wat er aan de hand is.

donderdag

Donderdag 01 januari:
Rikki is van mening dat Wiet Anna een kans moet geven. Wanneer Sjors zich vertrouwd voelt met Bing weet ze niet wat ze met haar gevoelens aan moet. Alle ellende van Lucas komt boven en Janine wil er voor hem zijn om hem te steunen. Wanneer Bianca eindelijk met haar gezin samen is, is ze blij. Er zijn echter meer zaken die haar aandacht behoeven.

Vrijdag

Vrijdag 02 januari:
Anton besluit om Ludo positief te steunen, waar hij zeer blij mee is. Nick zorgt er echter voor dat Ludo tot het uiterste moet gaan. Wiet wil Anna in toom houden, maar heeft hier alle moeite mee. Door Nick zwaar onder druk te zetten riskeert ze het om het respect van Vincent te verliezen.

Dit gebeurt er allemaal in de GTST spoilers – Week 53 2014.

Foto: Otto van den Toorn