Doorgaan naar artikel
GTST spoilers – Week 04 2015
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Wiet is bang dat Anna ontdekt wat ze ooit heeft gedaan en wil daarom koste wat het kost haar relatie met haar verzwijgen. Ze denkt namelijk dat iedereen het dan tegen Anna zegt en Anna bij haar weggaat. Hoe deze moeilijke relatie zich verder ontwikkelt zie je deze week in nieuwe afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden en lees je nu alvast in de GTST spoilers – Week 04 2015

maandag

Maandag 19 januari:
Nu de situatie met Nina altijd nog zorgelijk is, hebben Ludo en Janine allebei een andere mening over wat ze willen en moeten doen met Banditas. Wiet vertelt tegen Sjors over haar relatie met Anna, maar raakt daardoor zelf gefrustreerd. Anna zet deze week de druk op Wiet om te ontdekken wat ze ooit misdaan heeft. Daar begint ze vandaag al mee.

dinsdag

Dinsdag 20 januari:
Vandaag staat Wiet voor een moeilijke beslissing. Anna komt tot de ontdekking dat ze Wiet helemaal niet zo goed kent als ze dacht Wiet te kennen. Bing heeft altijd nog niet zijn schulden betaald en wordt daarom bedreigd door de gokkers bij wij hij schulden heeft. Sacha vindt het heel erg dat haar niet meer vertrouwd nu er drugs in zijn gereedschapskist zijn gevonden.

Woensdag

Woensdag 21 januari:
Ludo en Anton komen eindelijk weer dichter bij elkaar en gaan daarom naar de golfbaan om de vriendschap weer beter te maken. Eenmaal aangekomen worden de gesprekken echter al snel serieuzer. Laura krijgt het voor elkaar om de vechtlust van Noud verder aan te wakkeren. Janine krijgt vandaag van zowel Maxime als van Vincent een zakelijk aanbod.

donderdag

Donderdag 22 januari:
Sjoerd wil graag het bijleggen met Rikki en toenadering tot haar zoeken, maar zij boort die plannen al heel snel de grond in wanneer hij een eerste toenadering zoekt. Sacha komt er vandaag achter dat ze is belazerd door haar eigen broer Thijs. Sjoerd laat vandaag een keer een goede indruk achter bij Aysen door zich van zijn beste kant te laten zien.

Vrijdag

Vrijdag 23 januari:
Vandaag weer Aysen Sjoerd in verwarring te brengen. Bianca heeft het vermoeden dat Anton iets voor haar achterhoudt. Om hier alles over te weten te komen gaan ze naar zijn werk om alles uit te zoek hierover. Ondanks dat Wiet bang is om Anna te verliezen, maakt ze vandaag toch een stap naar haar om dit te proberen.

Dit en meer is er volgens de GTST spoilers – Week 04 2015 te zien komende week.

Foto: Otto van den Toorn