Doorgaan naar artikel
Wat komt er vandaag op TV? Zie het in de NWTV-gids
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Al sinds kort na de start van NWTV schrijven wij over televisieprogramma’s die overdag of in de avond op televisie komen. Sinds ongeveer een jaar laten we tevens weten wat er mogelijk interessant is in de avond op televisie. Eén van onze wensen was om dit dagelijks samen te kunnen vatten in een mooi overzicht, de zogenaamde NWTV-gids. Vanaf vandaag is deze gids online en zie je dagelijks alle programma’s die interessant kunnen zijn.

Zoals vaker in het weekend laten we je in ieder geval weten welke voetbalwedstrijden er vanavond te zien zijn en natuurlijk pakken we programma’s die in de avond goed bekeken worden. Denk bijvoorbeeld vandaag aan Ik Vertrek en All You Need is Love.

Uiteraard is het een keuze van de televisie- en filmredactie en kan het zijn dat jouw programma of film ontbreekt. Mocht je zelf een uitgesproken mening hebben over televisieprogramma’s en de ambitie hebben om te schrijven voor een grotere Nederlandse website, dan dagen we je uit een mail te sturen naar info@nieuwerwets.tv met jouw CV en motivatie. Wie weet draag jij dan ook binnenkort bij aan de NWTV-Gids.