Doorgaan naar artikel
GTST spoilers – Week 07 2015
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De GTST spoilers – Week 07 2015 laten deze week zien dat er weer een hoop gebeurt in Meerdijk. Noud en Sacha hebben een tijdje een relatie gehad, maar de twee lijken op dit moment niet echt bij elkaar te komen. Toch wil Sacha dat graag en deze week zal ze er dan ook alles aan doen. Het dat gaat zien we vanavond en de rest van de week in Goede Tijden Slechte Tijden.

maandag

Maandag 9 februari:
Bianca is er vandaag getuige van dat iemand een nogal seksueel getinte voicemail inspreekt. Om wie dit gaat is echter onbekend. Thijs is ook vandaag weer aan het manipuleren en dat heeft Sacha dan ook weer door. Aysen brengt vandaag Bing in het nauw, terwijl Laura door Noud in vertrouwen wordt genomen over de gebeurtenissen van de afgelopen tijd.

dinsdag

Dinsdag 10 februari:
Sacha wil heel graag een nieuwe start samen met Noud en smeekt hem hier dan ook om. Noud kampt echter met een onmogelijk dilemma waardoor de keuze heel moeilijk wordt. Wanneer Bianca haar best probeert te doen voor haar gezin wordt ze vandaag gekrenkt. Thijs reageert zich vandaag af wanneer het er alle schijn van heeft dat zijn rol in de gokzaak uit gaat komen.

Woensdag

Woensdag 11 februari:
Wiet en Rikki gaan vandaag de strijd met elkaar aan om een rol te kunnen bemachtigen. Maxime is er niet gerust op dat het goed komt met Nina en vraag daarom aan Ludo hoe hij denkt over de toekomst van zijn dochter. Lucas praat vandaag zijn mond voorbij over een nog onbekend onderwerp. De vriendinnen van Bianca hebben geen tijd wanneer ze afleiding bij hen zoekt.

donderdag

Donderdag 12 februari:
Wanneer Anna probeert te middelen tussen Bianca en Anton heeft ze het gevoel dat Bianca haar problemen wel heel erg opblaast. Thijs heeft een conflict met Sjors en vindt daarin zomaar een onverwachte medestander. Wanneer Ludo zijn dochter Nina wil bezoeken werkt Janine dit tegen. Vincent heeft veel frustratie over de situatie met Nina en reageert die bij Aysen af.

Vrijdag

Vrijdag 13 februari:
Janine probeert Ludo nog altijd tegen te houden, waardoor de situatie tussen de twee nogal uit de hand loopt. Wiet oefent haar liedje vandaag, maar wordt tijdens het oefenen betrapt. Sjoerd is vandaag gefrustreerd over Aysen en Tim wil daardoor er alles van weten. Noud doorziet de situatie wanneer Sacha aan Lucas vraagt om haar te helpen Noud terug te winnen.

Komende week zie je alles wat je hierboven lees in de GTST spoilers – Week 07 2015.

Foto: Otto van den Toorn