Doorgaan naar artikel
GTST spoilers – Week 10 2015
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

In de GTST spoilers – Week 10 2015 lees je deze week alles over onder andere Wiet en Anna. De twee hebben een crimineel plan, maar wanneer ze worden betrapt bij het maken van de plannen lijkt alles mis te gaan. Toch hebben ze geluk want een dag later kunnen ze er alsnog mee aan de slag. Wat je deze week verder allemaal ziet in Goede Tijden Slechte Tijden lees je ook in de GTST spoilers – Week 10 2015.

maandag

Maandag 2 maart:
Wiet en Anna hebben een crimineel plan vandaag, maar lijken te worden betrapt en worden daardoor plotseling onder druk gezet, terwijl ze dit niet willen. Janine neemt vandaag een besluit dat geheel tegen haar gevoel ingaat. Het lijkt erop dat Thijs vandaag wordt bedrogen.

dinsdag

Dinsdag 3 maart:
Wanneer Wiet en Anna alsnog een spannende avond beleven, maar doordat er iets mis gaat loopt alles toch anders dan verwacht. Wanneer Aysen vandaag furieus is reageert ze zich af op de verkeerde persoon. Rikki sluit zich af van haar vrienden en Jef ziet dit en vraagt er over door.

Woensdag

Woensdag 4 maart:
Rikki heeft vandaag eindelijk een lang uitgestelde afspraak, waardoor ze vandaag haar gevoelens zal moeten blootleggen. Wanneer Aysen wederom frustraties heeft denkt ze deze vandaag te kunnen afreageren op Sjoerd. Dat is echter niet handig.

donderdag

Donderdag 5 maart:
Er gaat iets mis met de BandiTas-presentatie, maar laat zich niet uit het veld slaan. Lucas wordt door Vincent gestimuleerd om meer met zijn toekomst te doen. Wanneer Rikki vandaag emotioneel afscheid neemt lijkt ze een moeilijke fase van haar leven af te sluiten.

Vrijdag

Vrijdag 6 maart:
Wanneer Ludo en Janine samen wegvluchten tijdens de BandiTas-presentatie wordt het door Lucas niet vertrouwd. Wanneer Thijs de foto’s van een flitspaal bekijkt doet hij een opmerkelijke ontdekking vanavond.

Dit en meer zie je deze week in de GTST spoilers – Week 10 2015.

Foto: Otto van den Toorn