Doorgaan naar artikel
Wie is de Mol 2016 Kandidaten – Een Overzicht
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De Wie is de Mol 2016 Kandidaten zijn natuurlijk al weer even bekend, maar aangezien vanavond het nieuwe seizoen begint stellen we ze graag nog een keer aan jullie voor. Hieronder vind je alle tien de kandidaten die vanaf vanavond strijden om de winst. Alhoewel, eentje strijdt natuurlijk stiekem vooral heel erg voor verlies. Want dat is de mol. Wie er dit jaar de mol is en wie er dit jaar de winnaar is, weten slechts een paar mensen. Echter is wel zeker dat we de komende weken alvast heel erg mogen speculeren. Daarom gaan wij onder andere op zoek naar jullie hints en redenen waarom iemand een mol is.

Taeke Taekema

Ex-topsporter

WIDM Take Takema

Foto: Michel Schnater / AVROTROS

Take Taekema is misschien wel de meest bekende hockeyer die Nederland ooit gehad heeft. Alleen al de naam is veelzeggend, maar of een sporter nu ook echt voordelen heeft bij Wie is de Mol valt te betwijfelen. Een nadeel zal het overigens ook niet zijn.

Marjolein Keuning

Actrice

WIDM Marjolein Keuning

Foto: Michel Schnater / AVROTROS

Marjolein Keuning is natuurlijk bekend als Maxime uit Goede Tijden Slechte Tijden. Acteurs en actrices zijn vaak de gedoodverfde Mol en gezien de rol van Marjolein in GTST is dat misschien alleen nog maar waarschijnlijker. Aan de andere kant is natuurlijk niets wat het lijkt.

Klaas van Kruistrum

Presentator

WIDM Klaas van Kruistum

Foto: Michel Schnater / AVROTROS

Klaas van Kruistum is presentator van verschillende kinderprogramma’s. Dat is dan ook waar de meeste kijkers hem van zullen kennen. In het verleden is hij onder andere ook actief geweest als dj bij 3FM. Daar is hij echter alweer enige tijd weg.

Airen Mylene

Presentatrice

WIDM Airen Mylene

Foto: Michel Schnater / AVROTROS

Presentatrice Airen Mylene zullen de meesten voor het eerst gezien hebben tijdens haar werk als V-Reporter voor The Voice of Holland. Meer dan een jaar geleden stapte ze over naar SBS6 waar ze sindsdien onder andere Shownieuws en De 25… presenteert.

Annemieke Schollaardt

Radio-dj

WIDM Annemieke Schollaardt

Foto: Michel Schnater / AVROTROS

Annemieke Schollaardt is één van de weinige vrouwelijke dj’s die Nederland kent. Ze is werkzaam voor 3FM en heeft haar eigen weekendprogramma. Haar collega’s hadden al een vermoeden dat ze dit jaar één van de Wie is de Mol 2016 kandidaten zou zijn en dat bleek dus waar.

Ellie Lust

Politiewoordvoerdeer

WIDM Ellie Lust

Foto: Michel Schnater / AVROTROS

De meest opmerkelijke naam in het rijtje van dit jaar is die van Ellie Lust. Ze is niet echt een beroemdheid, maar politiewoordvoerder van Amsterdam. Mede door haar onbekendheid volgens een hoop Molloten echter juist ook de perfecte mol.

Remy van Kesteren

Harpist

WIDM Remy van Kesteren

Foto: Michel Schnater / AVROTROS

Een andere voor velen vermoedelijk onbekende naam is die van Remy van Kesteren. Toch is hij erg bekend en treed hij overal ter wereld op. De harpist speelde in het begin vooral klassieke muziek, maar tegenwoordig steeds vaker popmuziek. Juist door zijn onbekendheid een goede kandidaat om ver te komen.

Tim Hofman

Presentator

WIDM Tim Hoffman

Foto: Michel Schnater / AVROTROS

Tim Hofman is net als een aantal anderen presentator van beroep. Hij werkt voor BNN en de meesten zullen hem voornamelijk van Spuiten en Slikken kennen. Daar is hij tegenwoordig de vaste presentator van. Hij presenteert verder nog een aantal andere programma’s van BNN.

Cecile Narinx

Hoofdredactrice

WIDM Cecile Narnix

Foto: Michel Schnater / AVROTROS

Cecile Narnix is hoofdredactrice van Harper’s Bazaar en tevens één van de mode-iconen die Nederland kent. Je kent haar misschien wel van De Wereld Draait Door.

Rop Verheijen

Acteur

WIDM Rop

Foto: Michel Schnater / AVROTROS

Velen zullen Rop nog kennen van zijn rol als Robin in Goede Tijden Slechte Tijden. Tegenwoordig is hij voornamelijk in de theaters te vinden, waar hij verschillende rollen speelt. Daarnaast is hij te zien in verschillende, iets minder bekende, tv-programma’s.

Hiermee is ook voor jullie duidelijk wie de Wie is de Mol 2016 Kandidaten zijn. De komende weken zal er wekelijks iemand afvallen. We zijn heel benieuwd naar wie het programma steeds verder overleeft en daarmee niet één van de Wie is de Mol 2016 Kandidaten is, maar juist de mol is.