Doorgaan naar artikel
Onthullingen tijdens Star Wars Celebration 2016
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Tijdens de Star Wars Celebration in Londen, wat sinds 1999 een jaarlijks evenement is voor alle Star Wars-fans, zijn enkele nieuwtjes vrijgegeven met betrekking tot de de films en games van Star Wars. Zo is er voor Star Wars Battlefront van DICE een nieuwe DLC onthuld. Deze uitbreiding gaat onder de naam ‘Death Star’. In deze DLC krijgen de fans eindelijk hetgeen waar ze al ruime tijd om vragen, namelijk ruimtegevechten. Tevens kan je vanaf volgende week aan de slag in een offline “singleplayer” modus genaamd ‘Skirmish’. Hierin kunnen spelers het opnemen tegen bots en hoef je niet online tegen andere te spelen. Battlefront Death Star komt uit in september dit jaar.

Tevens werd er nog een andere DLC aangekondigd. Deze vierde uitbreiding heet Battlefront Rogue One Scarif. Zoals de naam al enigszins vrijgeeft is dat de uitbreiding is gebaseerd op de nieuwe film Star Wars Rogue One. We zullen echter wel een stuk teruggaan in de tijd gezien Star Wars Battlefront zich afspeelt ten tijde van de originele trilogie. Battlefront Rogue One Scarif komt gelijktijdig uit met de film op 16 december dit jaar.

De uitbreidingen zijn los van elkaar verkrijgbaar, maar zijn standaard gratis beschikbaar voor de gamers met een seasonpas.