Doorgaan naar artikel
Johans Hardwarehub: De Pepper Hacker
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week bespreken we de Pepper Hacker.

Sinds de flinke toename aan smartphones en andere mobiele apparaten zit vrijwel iedereen regelmatig naar zijn scherm te staren. Dit gebeurt ook tijdens het dineren. Dit is niet zo erg wanneer je alleen zit, maar wanneer je in een gezelschap dineert dan is dit een stuk minder gezellig. Op dat moment is het veel gezelliger en socialer om gezamenlijk te praten en plezier te maken.

Dolmio probeert hier iets aan te doen en heeft een pepermolen ontwikkeld, de Pepper Hacker. Dit is een hele bijzondere pepermolen, want met één druk op de knop wordt ervoor gezorgd dat het WiFi verkeer wordt omgeleid naar een internetpagina. Op deze pagina is de volgende tekst te lezen.

“It’s family dinnertime and the internet is not invited.

Daarnaast is de Pepper Hacker in staat om alle televisies in het huis uit te schakelen. Hierdoor is niemand afgeleid omdat er even niet op internet gesurft kan worden. Helaas is deze pepermolen niet door iedereen aan te schaffen. De pepermolen is enkel te winnen voor Australische klanten.