Doorgaan naar artikel
Conor McGregor in Infinite Warfare
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Enkele maanden geleden werd bekendgemaakt dat Kit Harington, beter bekend als Jon Sow uit de hitserie The Game of Thrones, een rol vervuld in Call of Duty Infinite Warfare. Naast Harington wordt er nog een andere rol vervuld door een veelbesproken man. In dit geval gaat het om een sporter.

Niemand minder dan UFC-vechter Conor McGregor draagt zijn steentje bij aan de nieuwe shooter van Infinity Ward. Niet iedereen zal McGregor kennen, maar hij is één van de grootheden in de sport en heeft vorig jaar de wereldtitel vedergewicht op zijn naam mogen bijschrijven. Op zijn Twitteraccount geeft McGregor aan dat we het officiële Twitteraccount van Call of Duty in de gaten moeten houden.

Wat de rol van Conor McGregor in Infinite Warfare zal zijn is helaas niet duidelijk. Dit geldt overigens ook voor de naam van zijn personage. Het enige wat er op dit moment beschikbaar is, is een afbeelding waarin McGregor duidelijk wordt afgebeeld. De kans is aanwezig dat McGregor de rol als protagonist op zich neemt en de strijd aangaat met de kwaadwillende Kit Harington. Er zal gauw meer informatie worden vrijgegeven waaruit blijkt wat de rol zal inhouden.

Call of Duty Infinite Warfare ligt vanaf 4 november in de winkel voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.