Doorgaan naar artikel
Sniper: Ghost Warrior 3 speelbaar op PlayStation Experience 2016
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

CI Games kondigde met veel plezier aan dat Sniper: Ghost Warrior 3 voor het eerst speelbaar zal zijn voor het publiek op de PlayStation 4 bij de PlayStation Experience 2016. PlayStation Experience 2016 vindt 3 en 4 december plaats in Anaheim, Californië.

Alle spelers en bezoekers die langskomen bij CI’s booth B2300 voor een hands-on, krijgen ook een exclusieve in-game wapenskin voor wanneer ze het spel zelf kopen. Daarnaast maken spelers twee keer per dag kans op het winnen van een geavanceerde, hoogvliegende quadcopter drone. Voor ons nogal uit de weg, maar ben je toevallig in Californië, ga dan zeker langs!

sniper ghost warrior 3 weapon skin

We zijn verheugd om deel te nemen aan PlayStation Experience om SGW3 voor het eerst op het PlayStation 4 systeem aan onze fans te laten zien,” aldus Marek Tyminski, CEO van CI Games.

Sniper: Ghost Warrior 3 vertelt het verhaal van verbroedering, vertrouwen en verraad. Jij bent Jonathan North, een Amerikaanse sniper die achter vijandige linies is gedropt in Noord-Georgië, nabij de Russische grens. De game wordt gelanceerd op PlayStation 4 en andere grote platformen op 4 april 2017.