Doorgaan naar artikel
Wie is de Mol? 2017 kandidaten op een rijtje
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vanavond start alweer het zeventiende seizoen van Wie is de Mol en natuurlijk zijn wij heel erg benieuwd naar de kandidaten die allemaal meedoen. Gelukkig is er een handig overzicht met daarbij tevens wat ze doen. Of dit iets zegt over hun rol in het programma weten we niet, maar acteurs hebben vaak net iets meer skills dan bijvoorbeeld een radio dj of journalist. De Wie is de Mol 2017 kandidaten vind je hier op een rijtje:

Art Rooijakkers liet eerder vorig jaar al weten dat het nieuwe seizoen scherper is dan ooit en dat trekt natuurlijk onze aandacht:

Deze zeventiende serie van Wie is de Mol? is er een waar ik als presentator erg trots op ben. Natuurlijk door hoe wat hier in Nederland bedacht is door het team, daar in de USA heeft uitgepakt: het spel begint direct en het is een non-stop rollercoaster. Er gebeuren soms onverklaarbare dingen en daarmee is dit misschien wel het meest mysterieuze seizoen uit de geschiedenis van Wie is de Mol? Maar ik ben vooral trots door wat deze kandidaten en de Molervan gemaakt hebben. Een groep die vanaf de eerste dag het spel zeer scherp speelt en daar ook nog eens heel veel plezier in heeft.

Hoe de Wie is de Mol? 2017 kandidaten het gaan doen zien we vanavond vanaf 20.25 uur op NPO1. Klik trouwens op een naam voor meer informatie over die persoon op Wikipedia.