Doorgaan naar artikel
Mobisun Easyacc PB20000MS powerbank
Aloys van Outersterp
Aloys van Outersterp
Voormalig hoofdredacteur
Profiel

Conclusie

Voor een schappelijke prijs biedt de Easyacc PB20000MS powerbank veel USB-poorten, een snellaadfunctie en een zaklamp. Mocht je wat extra power achter de hand willen hebben, dan is dit een uitstekende keuze.

Elke nieuw aangekondigde telefoon bevat talloze verbeteringen, maar de batterijduur lijkt hier nooit echt een aandachtspunt. Toch redden veel mensen het niet een dag zonder tussentijds op te laden. Powerbanks bieden een uitkomst en wij hebben er de afgelopen maanden een aantal getest. Mocht je zelf een powerbank willen aanschaffen, dan is de Easyacc PB20000MS een uitstekende keuze. Hoewel een capaciteit van 20.000mAh misschien wat te veel van het goede lijkt, is het een verademing om ook in huis niet aan stopcontacten gebonden te zijn.

De PB20000MS heeft maar liefst vier USB-poorten, waardoor het opladen van meerdere apparaten bijna altijd mogelijk is. Middels twee micro-usb-poorten kan de powerbank zelf ook twee keer sneller worden opgeladen, wat bijzonder handig is bij deze grote capaciteit batterij. De plastic behuizing voelt degelijk aan; misschien iets minder stevig dan de tegenhanger PB20000QC3, al zal het verschil in de praktijk minimaal zijn. De PB20000MS gaat voor €20 minder over de toonbank, maar biedt wel meer USB-poorten en de mogelijkheid om het apparaat als zaklamp te gebruiken.

PB20000MS

Wanneer de aan-knop twee keer kort achter elkaar wordt ingedrukt, kan deze lamp worden geactiveerd. Dit is een handige bonus, vooral omdat hiermee in bepaalde gevallen nog wat extra accu kan worden bespaard.

Dit is natuurlijk niet waar je een powerbank voor aanschaft, dus moeten we het ook zeker nog over de laadcapaciteit hebben. Met de Easyacc PB20000MS lukt het ons om zo’n negen keer een iPhone 6 op te laden. Terwijl veel goedkope powerbanks snel hun capaciteit verliezen, hebben wij na een testperiode van zo’n zes maanden nog weinig achteruitgang gemerkt.

De PB20000MS heeft al met al veel te bieden, vooral gezien de relatief lage prijs van €69,00. Mocht je wat extra zekerheid willen en op zoek zijn naar een powerbank, dan raden wij dit model zeker aan.

PB20000MS 2