Doorgaan naar artikel
Mobisun EasyAcc PB20AOD Outdoor Powerbank
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Conclusie

De EasyAcc PB20AOD Outdoor Powerbank is speciaal bedoeld voor mensen die houden voor outdooractiviteiten. Daarvoor is de powerbank weliswaar geschikt, maar de prijs schrikt wel af.

Powerbanks zijn tegenwoordig onmisbaar voor een smartphone-bezitter. Zeker met games als Pokémon GO en de steeds meer gebruikte smartwatches weten zelfs de sterkste batterijen het amper een dag vol te houden. Gelukkig zijn deze apparaten steeds goedkoper en bevatten ze ook nog eens extra’s zoals een lamp. De EasyAcc PB20AOD Outdoor Powerbank is een voorbeeld van een dergelijke powerbank. Speciaal gemaakt voor de actieve outdoorliefhebber die een powerbank nodig heeft die tegen een stootje kan.

EasyAcc PB20AOD Outdoor Powerbank

De PB20AOD heeft een nogal opmerkelijk uiterlijk. Dit valt het beste te omschrijven als een militair design en zal dan ook niet misstaan in de basisuitrusting van de gemiddelde soldaat. Bij Defensie zijn ze echter niet de enige die de powerbank goed kunnen gebruiken. Natuurlijk beschikt de powerbank over een batterij die tegenwoordig een keer of zeven een telefoon kan opladen. Opmerkelijk was echter dat deze tijdens onze test na enkele maanden maar een keer of drie per telefoon gebruikt kon worden. Volgens Mobisun is dit een eenmalige fout en we hebben er in de andere recensies ook niets over kunnen vinden, dus tellen het niet te zwaar mee.

EasyAcc PB20AOD Outdoor Powerbank

Naast de batterij van de EasyAcc PB20AOD Outdoor Powerbank van 20.000 mAh valt direct op dat de batterij waterdicht is. De USB-poorten (twee stuks) zijn afgeschermd met een speciaal klepje. Wanneer je dus op zoek bent naar een powerbank die te gebruiken is tijdens het survivallen dan is dit zeker een aanrader. Vooral ook dankzij de sterke LED-lamp die zich aan de zijkant bevindt. Je zult om deze te gebruiken overigens wel enige kracht moeten hebben. De aanknop is verwerkt in het stevige design en aangezien deze twee keer kort achter elkaar ingedrukt moeten worden kost dit echt enige moeite.

Wat verder vooral opvalt is de prijs. Deze ligt in Nederland rond de 100 euro. Dat is best aan de prijs als je al een telefoon van 800 euro hebt gekocht.