Doorgaan naar artikel
Sniper Elite 4 launch trailer ‘Timing is everything’
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Vandaag is de Sniper Elite 4 launch trailer uitgekomen en deze kun je hierboven bekijken. De laatste trailer voor de release toont ons een nauwkeurige aanval op een nazi-eenheid. Door het zonnige, kleurrijke Italië ziet de trailer er zeer mooi uit.

In de trailer zien we hoofdpersoon Karl Fairburne zich een weg banen naar de ideale plek voor het perfecte schot. Hiervoor moet hij eerst een soldaat neerhalen met zijn mes om daarna een mijn te plaatsen, zodat de aanwezige tank nergens heen kan. Ongezien bereikt Karl zijn perfecte positie voor een schot dat de chaos zal ontketenen. Na een schot op een gasbrander te hebben gelost zorgt de hieropvolgende voor een vliegende schroevendraaier die recht in de schedel van één van je vijanden verdwijnt. Hierna proberen de soldaten te ontkomen met hun tank, maar door de goedgeplaatste mijn komt deze niet ver. Deze trailer maakt één ding duidelijk: ‘Timing is everything’.

De game zal 14 februari uitkomen, wat dus al over vier dagen is. Wil je dus de pre-order-bonus, de Target: Führer missie en camouflage skins voor je geweren, nog te pakken krijgen, pre-order dan snel.

Ben je na deze Sniper Elite 4 launch trailer nieuwsgierig geworden en wil je meer zien? Dat kan, bekijk hier de uitgebreide gameplaytrailer en hier de volledige eerste missie.