Doorgaan naar artikel
Justin Bieber op Pinkpop 2017
Rik Duesmann
Rik Duesmann
Redactiemanager Muziek
Profiel

Wat een verassing op de woensdagochtend. Zojuist is bekend geworden dat Justin Bieber op Pinkpop 2017 staat. De Canadese popster zette met zijn laatste album Purpose een koerswijziging in waardoor hij niet meer als tieneridool wordt gezien, maar als een popartiest. Met grote hits zoals Where Are Ü Now?, Let Me Love You, What Do You Mean en Sorry stond hij maandenlang in de hitlijsten.

Dat Martin Garrix op Pinkpop staat heeft zeker meegespeeld in het binnen halen van Justin Bieber, de twee zijn namelijk goede vrienden en werden eerder al samen gespot in de  Albert Heijn. Zelf gaf Martin Garrix eerder deze week bij de Edisons aan dat hij met veertien man werkt aan zijn nieuwe live-show, die ook te zien zal zijn op Pinkpop. Of Justin en Martin Garrix samen op het podium zullen verschijnen is nog afwachten.

Programmapresentatie

Op woensdag 8 maart vindt de traditionele programmapresentatie plaats in Paradiso, Amsterdam. Dan zal bijna het gehele programma bekend zijn. Ook zal dan bekend zijn op welke dagen de acts zullen optreden. Drie dagen later, op zaterdag 11 maart, start de kaartverkoop voor Pinkpop 2017.

Pinkpop is dit jaar weer tijdens het pinksterweekend, dat dit jaar valt op 3 tot en met 5 juni.