Doorgaan naar artikel
Gamereleases van week 8 – Halo Wars 2 en Night in the Woods
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Deze week is een wat rustigere week qua game releases. Vorige week werden we op valentijnsdag getrakteerd op For Honor en Sniper Elite 4 en daar zullen de meeste het nog druk genoeg mee hebben. Mocht je niks hebben met deze games of ze alweer zat zijn, dan kun je aan de slag met de top 2 gamereleases van week 8: Halo Wars 2Night in the Woods.

Halo Wars 2

21 februari  PC/Xbox One

Top 3 game releases van week 8

Halo Wars 2 is het vervolg op de real-time strategy-game van de bekende franchise van Bungie. Halo Wars 2 is ontwikkeld door The Creative Assembly en belooft nog uitgebreider en actievoller te zijn dan deel één. De wereld van Halo wordt bedreigd door een nieuwe vijand en jij als leider van de bemanning van de Spirit of Fire bent de enige die de wereld kan redden. Kruip in de rol van leider van een leger vol spartans, warthogs, scorpions en andere bekende en minder bekende eenheden uit het Halo-universum. Zoals je gewend bent van real-time strategy-games zal dit spel ook een snelle en genadeloze multiplayer bevatten waarin je kunt spelen met verschillende facties uit het spel.

Bekijk hier de Atriox trailer van Halo Wars 2, want vanaf 21 februari is de strijd al losgebarsten.

Night in the Woods

21 februari  PC/PS4/Xbox One

Top 3 game releases van week 8

Night in the Woods is een kickstarter project dat ontwikkeld wordt door Infinite Fall. Het gaat over schoolverlater Mae Borowski die terugkeert naar haar woonplaats Possum Springs. Haar doel is om oude vrienden weer te zien en haar doelloze leventje op te pakken, maar als ze terugkeert blijkt het stadje niet te zijn zoals het was. Ook zit er natuurlijk iets in het bos. Night in the Woods is een adventure game die zich focust op het verhaal en de verschillende soorten karakters. Het spel heeft veel platform elementen en een eigenzinnig stijltje. Ontrafel het mysterie van Possum Springs vanaf 21 februari en als je nog niet overtuigd bent, bekijk dan hieronder 24 minuten aan gameplay.