Doorgaan naar artikel
Groot level in Uncharted The Lost Legacy
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

In Uncharted 4 A Thief’s End was het wel besproken Madagascar-level de grootste map uit de Uncharted-franchise. Dit gaat overtroffen worden door een groot level in Uncharted The Lost Legacy. Deze game zal tevens een nieuwe lock-picking-minigame bevatten en genoeg content hebben om te ontdekken. Denk hierbij aan nieuwe personages, dialogen en collectibles.

Ontwikkelstudio Naughty Dog liet weten erg lang te hebben nagedacht over welke personages er gebruikt zouden worden voor deze game. Zo zijn ze flink bezig geweest over de personages Victor Sullivan, Sam Drake en Cassie, de dochter van Nate en Elena. Gezien de leeftijd bleek Victor Sullivan geen optie te zijn gezien aangezien deze niet in de tijdlijn van Cassie past.

Daarnaast speelt het hindoeïsme een grote rol in Uncharted The Lost Legacy. Zo verbinden de verhalen en de cultuur in de game uitstekend met de hindoe-goden. Zo zal het verhaal over Hoysala Empire en haar koningin ook voorbij komen.

“Uncharted The Lost Legacy will boast the biggest level in an Uncharted game to date, surpassing even Uncharted 4’s sprawling Madagascar stage. This is the single largest level we’ve ever done in Uncharted,” aldus game designer James Cooper.

Uncharted The Lost Legacy is een stand-alone-game. Dit houdt in dat je niet in het bezit hoeft te zijn van Uncharted 4 A Thiefs End. De nieuwe game zal later dit jaar exclusief voor PS4 uit komen.