Momodora: Reverie Under The Moonlight is gebaseerd op Castlevania

Geschreven door Joost Klein Middelink op 13 maart 2017 - Games

Bombservice komt 16 maart met Momodora: Reverie Under The Moonlight, het vierde deel uit de Momodora-serie. Volgens de bedenker, Rdein, moet de game lijken op spellen als Castlevania: Symphony of the Night en Chrono Cross. 

“Ik heb erg goede herinneringen aan de klassiekers zoals Castlevania en Chrono Cross en deze spellen hebben ervoor gezorgd dat ik de game industrie ben ingegaan. Deze titels (en een paar andere) waren een inspiratie voor mij, dus was het vanzelfsprekend om mijn eigen spellen te baseren op de ervaringen die ik heb opgedaan.” – Rdein

Dit is het eerste spel uit de serie dat naar de PlayStation 4 komt. De games uit de Momodora-serie spelen zoals de 2D sidescrollers van vroeger. Reverie Under The Moonlight is meer georiënteerd op vechten dan op platforming.  Zo is er een mix tussen close combat en lange afstand met de mogelijkheid om te ontwijken. Ondanks dat het deel vier is uit de serie, fungeert het als een prequel voor de andere drie spellen.

Momodora: Reverie Under The Moonlight zal draaien om Kaho, een priester die een grote rol zal spelen in de wereld van Momodora. Zij zal wapens en magie moeten gebruiken om de kwaadaardige heksen te moeten verslaan.

Momodora: Reverie Under The Moonlight komt 16 maart uit voor PlayStation 4.

Relevante berichten
Derde Tekken 7 personage trailer ook online
Op het officiële Youtube-kanaal is een derde Japanse Tekken 7 personage...
Far Cry 5 onthulling zal plaatsvinden op 26 mei
Begin deze maand dook er al ...
Star Wars: Battlefront II trailer gaat dieper in op werelden
Het duurt misschien nog een paar maanden, maar zo langzamerhand verschijnt er steeds...