Doorgaan naar artikel
Uncharted 4 King of the Hill-update op komst
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Uncharted 4 is bijna een jaar oud en recentelijk is er een losstaande game aangekondigd, Uncharted: The Lost Legacy. Ontwikkelstudio Naughty Dog heeft middels Twitch een stream getoond van de Uncharted 4 King of the Hill-modus in de aankomende update. Deze voegt naast de nieuwe modus ook enkele nieuwe wapens, kostuums en emotes toe aan de game.

De King of the Hill-modus was al sinds 14 december in bèta-stadium, maar is nu eindelijk voltooid en zal vanaf 17 maart voor iedereen speelbaar zijn. In Uncharted 4 King of the Hill vechten twee teams tegen elkaar om een gebied te veroveren en te behouden. Wanneer het gebied is veroverd wordt het groen. Hoe langer het gebied groen blijft hoe meer punten het team scoort. Het team dat als eerste 200 punten heeft wint de game. Er is overigens nog wel wat toegevoegd na de bèta. Deze toevoeging is de ‘Victory Hill’, deze kan verdiend worden nadat de 200 punten zijn behaald nog een extra punt scoort. Dit biedt het verliezende team de kans om terug te komen.

De nieuwe update voegt overigens ook nog een extra map toe. De nieuwe map gaat onder de naam ‘Treasury’, maar is door technische problemen iets uitgesteld. Deze map zal dus niet direct bij de aankomende update speelbaar zijn, maar zal later worden toegevoegd.