Doorgaan naar artikel
Tot en met 5 april flinke kortingen in de Playstation Store
NWTV-redactie
NWTV-redactie
Profiel

PlayStation-liefhebbers kunnen vanaf vandaag flinke kortingen in de PlayStation Store pakken. Tot en met 5 april zijn er een hoop PlayStation Exclusive-titels verkrijgbaar met kortingen die kunnen oplopen tot 55%. Het gaat hierbij om games voor PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita en PlayStation VR. Onder deze actie vallen ook een aantal topgames zoals Bloodborne, The Last of Us Remastered en Uncharted 4: A Thief’s End. Ook digitale pre-orders zijn met korting verkrijgbaar zoals Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series en Parappa the Rappa Remastered.

Kortingen in de Playstation Store

En dat is nog niet alles. Er loopt ook nog een actie waarbij twee spellen aangeschaft kunnen worden voor de prijs van een. Het goedkoopste spel van de twee is dan gratis. Het gaat hierbij om een selecte groep indie- en digital only-titels zoals Slender: The Arrival, Hitman GO: Definitive Edition en Assassin’s Creed Chronicles-serie.

Kortingen in de Playstation Store

Een overzichtelijke lijst met een selectie van spellen die zijn afgeprijsd kun je hier vinden. Uiteraard zijn er nog veel meer titels met korting verkrijgbaar, voor een complete lijst kun je op de PlayStation Store kijken.