Doorgaan naar artikel
Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory aangekondigd
Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Gameredacteur
Profiel

Nog niet zo heel lang geleden kwam Digimon World: New Order uit voor de PlayStation 4. Nu heeft Bandai Namco Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory aangekondigd, een volgend deel in de gamewereld van Digimon.

Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory zal begin 2018 verkrijgbaar zijn voor de Playstation 4 en Playstation Vita in zowel fysieke als digitale vorm. Dit deel is het vervolg op Digimon Story: Cyber Sleuth uit 2016 en speelt zich af in dezelfde wereld. Sommige plekken zijn hetzelfde gehouden of hebben een aanpassing gekregen, maar uiteraard zijn er ook veel nieuwe locaties te bezoeken. Zo zullen er negentig maps zijn, dertig hiervan zijn nieuw en nog niet eerder gezien in andere Digimon-games.

We hebben nog niet veel informatie over hoe en wat, maar we weten dat het spel gaat over hoofdpersonage Keisuke Amazawa gaat. Deze jonge “hacker” wordt van een misdaad beschuldigd die hij volgens eigen zeggen niet heeft gedaan. De enige manier om zijn onschuld te bewijzen is het vinden van de echte dader. In dit deel van het spel zullen er meer dan 320 Digimon aanwezig zijn om te trainen en te laten groeien. Met deze Digimon zul je er uiteindelijk achter komen wat er voor geheimen schuilen in deze digitale wereld.

De soundtrack wordt verzorgt door componist Masafumi Takada en het character design wordt verzorgt door Suzuhito Yasuada. De muziek die je in de onderstaande trailer hoort is ook afkomstig van Masafumo Takada.