Doorgaan naar artikel
Nieuwe mogelijke visumhouders Utopia zijn bekend
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is weer zover, de drie mogelijke nieuwe visumhouders Utopia zijn bekend gemaakt vanochtend. De komende dagen kan door de kijkers thuis op één van de drie gestemd worden. Daarmee is tevens de nieuwe nominatie- en eliminatieperiode begonnen. De keuze is dit keer uit drie dames:

Romy

24, Entertainer

“Romy is 24 jaar, vrijgezel en woont in Amsterdam. Ze volgde een dans-, acteer- en musicalopleiding en was te zien in verschillende televisieseries als Villa Achterwerk en Checkpoint. Naast acteren, is ook zingen een grote passie van Romy. Twee jaar geleden maakte ze deel uit van de kinderpopgroep ‘Jamyro’. Tegenwoordig werkt ze als hostess op verschillende evenementen.”, aldus de website van Utopia. Lees hier meer.

Daisy

32, Zangeres

“Daisy is 32 jaar, single en woont in Alkmaar. Ze werkte tien jaar in de horeca, maar timmert tegenwoordig hard aan de weg als actrice en zangeres van het Nederlandse lied.”, aldus de website van Utopia. Lees hier meer.

Beau

27, Docent

“Beau is 27 jaar, vrijgezel en woont in Venray. In het dagelijks leven geeft Beau les aan derde- en vierdejaars vmbo’ers als docent Zorg en Welzijn. Een grote groep met opstandige mensen is ze dus wel gewend en ze verwacht zich dan ook goed staande te kunnen houden onder de Utopianen.”, aldus de website van Utopia. Lees hier meer.

Komende vrijdag pas is het intreden van de twee winnaars in het programma op tv te zien:

KPN Play