Foto: Universal Pictures

Winnen! Get Out T-shirts

Geschreven door Aloys van Outersterp op 20 april 2017 - Film

Jordan Peele’s nieuwe horrorthriller draait vanaf vandaag in de bioscoop en om dat te vieren mogen wij een aantal Get Out T-shirts weggeven.

Get Out T-shirts

Synopsis:

Get Out is een intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift en is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele. Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams, Girls) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) en Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Om kans te maken op deze prijs dien je antwoord te geven op de volgende vraag:

Van welk komedieduo kennen we Jordan Peele?

Stuur je antwoord voor 24 april naar prijsvraag@nieuwerwets.tv

Relevante berichten
Review: Storks
Storks is nu te koop op Blu-ray, 3D Blu-ray en DVD. Het aantal grote spelers op het gebied van computeranimatiefilms lijkt nog steeds te...