Doorgaan naar artikel
Bekijk Gal Gadot in de laatste Wonder Woman trailer
Sebastiaan Khouw
Sebastiaan Khouw
Profiel

De laatste Wonder Woman trailer is uitgekomen. De video toont de aankomende Amerikaanse superheldenfilm gebaseerd op het DC Comics-personage met dezelfde naam. Het vierde deel in de DC Extended Universe, dat bestaat uit Man of Steel, Batman V. Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad.

Wonder Woman is geregisseerd door Patty Jenkins en heeft een scenario dat geschreven is door Allan Heinberg en Geoff Johns. De cast bestaat uit Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, Danny Huston, Elena Anaya, Lucy Davis, Saïd Taghmaoui, Ewen Bremner en David Thewlis.

Wonder Woman gaat over Diana, prinses van de Amazones. Ze werd getraind om een onverslaanbare krijgster te zijn. Diana is opgegroeid op een onbewoonbaar eiland, maar besluit dat te verlaten als een Amerikaanse piloot op de kust van het eiland crasht en hen vertelt over een gigantisch conflict dat in de buitenwereld woedt. Diana verlaat haar thuis, overtuigd dat ze de bedreiging een halt toe kan roepen. Vechtend in een oorlog om alle oorlogen te beëindigen, ontdekt Diana haar volledige krachten en haar ware lotsbestemming.

In de laatste trailer van Wonder Woman, getiteld Rise of the Warrior, zien we hoe Wonder Woman zich bij de strijd van de mens voegt. Ook krijgen we veel actie en de levensloop van Wonder Woman te zien.

Wonder Woman zal op 2 juni 2017 in première gaan in de Verenigde Staten en op 15 juni 2017 uitkomen in Nederland.