Doorgaan naar artikel
Bekijk populaire sporten altijd online met KPN Play​
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

In onze tweede special over KPN Play gaan we dieper in op de mogelijkheden om online, tijdens de welbekende sportzomer en sportwinter, altijd en overal sport te kunnen volgen. Het beste voorbeeld is de Europa League-finale van Ajax komende woensdag.

Veel mensen zullen er in eerste instantie geen rekening mee hebben gehouden dat Ajax komende woensdag nog moet spelen. Concerttickets zijn gekocht, uitjes zijn geboekt of er is zelfs een vakantie in Nederland belegd (met hoop op goed weer). Geen toegang tot je televisie dus en dat is slecht nieuws voor iedere voetballiefhebber, want de wedstrijd is misschien wel de belangrijkste wedstrijd in jaren voor de Amsterdammers.

KPN Play

De wedstrijd van Ajax is natuurlijk niet de enige wedstrijd die deze zomer interessant kan zijn. Het EK voor vrouwen, De Confederations Cup, de Champions League-finale en de vele andere wedstrijden die bij de zenders van Play te zien zijn, zijn hiervoor geschikt. Of je nu in de tuin aan het barbecueën bent of dat je aan het strand van Scheveningen ligt, je hoeft geen wedstrijd meer te missen.

KPN Play is overigens wel alleen in Nederland de bekijken. Mocht je dus buiten Nederland zijn dan is het natuurlijk niet mogelijk de wedstrijd te volgen. Eurosport is op dit moment geen onderdeel van het pakket. De NPO-Zenders, RTL7 en Veronica, waar ook veel sport te zien is, wel.