Doorgaan naar artikel
Nieuwe Titanfall 2 trailer introduceert de Monarch
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Vanaf volgende week is de nieuwe uitbreiding Monarch’s Reign te verkrijgen. De nieuwe Titanfall 2 trailer toont een extra Titan uit de DLC waar de spelers  mee aan de slag kunnen.

De nieuwe mech heeft de toepasselijke naam Monarch en is inmiddels de zevende multiplayer Titan. Ontwikkelstudio Respawn geeft aan dat deze ontwikkeld is met de focus op flexibiliteit. Mede hierdoor biedt de Monarch weer andere mogelijkheden dan de andere Titans.

De Monarch is een Vanguard-class Titan gemaakt door de Militia. De mech kan tijdens de game worden geüpgrade door de aanwezigheid van de upgrade core. Daarnaast kan de Titan energie bij vijanden weghalen om vervolgens zijn schild op te laden of om je teamgenoten te voorzien van een extra schild.

De Monarch’s Reign uitbreiding bevat daarnaast de Relic map. Deze map is gebaseerd op een eerdere map uit het originele Titanfall. De map is gemodificeerd om enkele wall running routes toe te voegen. Verder zijn er in Monarch’s Reign ook nieuwe cosmetische voorwerpen voor de Titans, camouflages voor je wapens en art packs beschikbaar.

Monarch’s Reign is vanaf 30 mei beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.